V novém filmu bude hrát Eminem boxera

Eminem se úspěšně vrátil do hudebního průmyslu a nyní jej budeme moci opět spatřit na plátnech kin. Předpokládá se totiž, že bude hrát hlavní roli boxera v připravovaném snímku nazvaném Southpaw.

Eminem ve filmu 8 Mile

Scénář k tomuto sportovnímu dramatu bude psát Kurt Sutter, tvůrce seriálu Zákon gangu (Sons of Anarchy). „Posledních sedm let jsem se setkával s Eminemovými zástupci a hledali jsme projekt, do kterého bychom mohli společně jít. Vím, že je Eminem velmi vybíravý co se týče filmových rolí. Na svém aktuálním albu Recovery se však svěřuje s množstvím osobních problémů, s kterými jsem se ztotožnil. Velmi se zajímá o box, což je svým způsobem metafora, protože jeho vlastní život je také boj,“ prohlásil Sutter pro deadline.com.

Ve filmu ztvární Eminem mistra světa boxu velterové váhy, kterému se zhroutí celý svět a ocitne se na dně. Odsud se bude muset probojovat zpět na výsluní a získat ztracernou lásku své malé dcerky. „Ve své podstatě jde o metaforické převyprávění Eminemova života posledních pěti let za použítí analogie boxu,“ řekl Sutter. „Líbí se mi, jak ten název skvěle padne k Eminemovi. Je levák, což je pro box stejné jako bílý rapper pro hip hop – nebezpečné, nechtěné a naprosto neortodoxní. Pro levorukého boxera je to mnohem těžší cesta než pro praváka.“

Čtěte také:
Eminem si zahraje boxera na webnoviny.sk
Eminem opět míří do světa filmu na filmserver.cz
Eminem ve filmu: Boxer a monstrum na t-music.cz
Eminem si zahraje boxera v novém filmu na muzikus.cz
Eminem dostal filmovou roli na musicserver.cz

Nucks

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *