BET Hip Hop Awards 2011

Americká televizní stanice BET (Black Entertainment Television) každoročně vysílá ceremoniál z udílení cen nejlepším hip-hopovým umělcům, producentům a režisérům. Letošní ročník moderoval Mike Epps.

První vyhlašování BET Hip Hop Awards se konalo roku 2006 ve městě Atlantě a tamtéž se konaly i další ročníky, včetně toho letošního. Slavnostní ceremoniál se předtáčí a stanice BET ho vysílá o několik dnů později, letos to bylo 11.října. O tuto událost je stále větší zájem a to nejen za oceánem. Popularita BET Hip Hop Awards roste hlavně díky takzvaným Cyphers, která jsou u diváků velmi oblíbená. Jedná se o freestylová vystoupení jednotlivých umělců – skupin, kdy DJ Premiere pouští jednoduchý beat a všichni postupně předvedou své lyrické umění.

BET Hip Hop Awards 2011

Letošní Cyphers nabídly opravdu velký počet účinkujících. Vystoupili například Chris Brown, Busta Rhymes, Dom Kennedy, MMG a mnoho dalších. Největší ohlas ovšem měla posádka Shady 2.0, kdy si mikrofon postupně předávali Yelawolf, členové skupiny Slaughterhouse (Joe Budden, Crooked I, Joell Ortiz a Royce da 5′9″) a Eminem. Yelawolf zaujal svou dravostí a skvělým flow, Royce da 5′9″ zase pobavil svým pozdravem pro popovou star Rihhanu a samotný šéf Shady 2.0, Marshall Mathers alias Eminem, rýmoval s naprostou lehkostí téměř 2 minuty a dokázal tak, proč je nejuznávanějším hip-hopovým textařem současnosti.

[jwplayer config=”16-9″ provider=”rtmp” streamer=”rtmp://cp14305.edgefcs.net:1935/ondemand/mp4″ file=”14305/videohub/hiphopawards/2011/betcom_hd_hha_digitalcypher_s9a_640x360_1800.mp4″]

Závěrem přidávám přehled vítězů v hlavních kategoriích. Cenu za nejlepší videoklip získal snímek Look at Me Now od Chrise Browna feat. Lil Wayne & Busta Rhymes. V kategorii nejlepší skladba uspěl Wiz Khalifa se songem Black and Yellow. Nejlepším režisérem se stal Hype Williams a nejlepším producentem byl vyhlášen Lex Luger. A kdo že je Best Live Performer? Tím se stal Lil Wayne, který měl na svém kontě i nejvyšší počet letošních nominací. Eminem byl nominován pouze v jedné kategorii (Best Hip Hop Video), kde ocenění nezískal. Kompletní seznam vítězů v jednotlivých kategoriích najdete na oficiálních stránkách: BET Hip Hop Awards 2011 – Winners.

Romanie

  

7 komentářů: “BET Hip Hop Awards 2011”

  1. Master napsal:

    Kdyby se někdo z adminů nudil, tak videjko může přeložit :)))

  2. Nucks napsal:

    Master, admin je jen jeden – já :-) A tohle je bohužel nad mé síly, to bych dohromady nedal…

  3. FWA napsal:

    blbej Chris Brown a lil wayne :O

  4. Romanie napsal:

    Master: Tenhle překlad taky nezvládnu. Mám v záloze ještě “něco” ohledně Cyphers Shady 2.0 – pokud to Nucks – admin schválí :-)

  5. Em_Translator napsal:

    Já ten překlad zvládnu… s jazykem by problém nebyl. Jen nevim, co dřív… uvidíme, co lidé budou nejvíce chtít.

  6. Adam napsal:

    Prosím vás nevite kde kupuje eminem to oblečení v jakém obchodě třeba v americe nebo kde??????????

  7. Emča napsal:

    hodně dobrej podmaz !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *