Eminem jako výkonný producent alba Skylar Grey

Eminem potvrdil spolupráci na debutovém albu zpěvačky Skylar Grey, které má vyjít na jaře roku 2013 pod názvem Don’t Look Down. Em se objeví nejen v roli výkonného producenta, ale i na featuringu, a to hned v prvním singlu z alba nazvaném C’mon Let Me Ride.

Singl C’mon Let Me Ride produkoval Alex da Kid. Ten se zároveň společně s Emem podílel i na mixáži. Singl, ke kterému byl v Detroitu natočen i videoklip, by měl jít do prodeje 11. prosince. “Tato píseň je ode mne zcela něco neočekávaného. Někdy ani nemohu uvěřit, že to vyšlo z mých úst. Ale vyšlo a brzy to bude i ve vašich uších,” řekla Skylar.

Skylar Grey - C'mon Let Me Ride

Původně se debutové album Skylar Grey mělo jmenovat Invinsible, ale poté co se do spolupráce zapojil Em, tak bylo napsáno mnoho nových songů, které změnily celkový koncept alba. Proto byl název změněn na Don’t Look Down. “Když jsem pracoval na Recovery představil mi Skylar producent Alex da Kid. Byl jsem unešen jejím talenten, a to jak skladatelky tak zpěvačky,” uvedl Em a dodal: “Toto album jí dává skutečnou šanci spojit se svými fanoušky, kteří zřejmě znají její hudbu, ale neznají ji samotnou. Myslím, že budou nadšeni stejně tak, jak jsem byl já.”

Romanie

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *