Obie Trice oslavil Bottoms Up v New Yorku

Detroitský rapper Obie Trice vydal 3. dubna očekávané album Bottoms Up a ve stejný den uspořádal oslavu v legendárním newyorském klubu S.O.B. Žhavou párty nastartoval DJ Statik Selektah, jeden z mnoha pozvaných hostů, který se také podílel na výrobě Triceho alba.

Obie v klubu předvedl několik skladeb z alba včetně songu Richard, který produkoval již zmíněný Statik Selektah a na kterém se objevuje Obieho dlouholetý kamarád a šéf Shady Records – Eminem. Ten se však oslavy nezúčastnil. Během večera zazněla například také skladba Battle Cry a poslední Triceho singl Spend the Day. Přítomní diváci se dočkali i bonusu v podobě klasické písně The Set Up a songu od G-Unit We All Die One Day.

Obie Trice

“Je to skutečně solidní album a jsem na něj fakt pyšný,” chvástal se Obie v rozhovoru pro americký časopis XXL Magazine. Na otázku, jak se změnilo jeho přátelství se Shady Records poté, co odešel a založil si vlastní nahrávací společnost Black Market Entertainment, odpověděl: “Já zcela určitě budu vždy pracovat s Eminemem a v blízké budoucnosti chceme dělat více hudby. Eminem je můj bratr. Vždy budeme spolupracovat. To se nikdy nezmění.” Trice v rozhovoru dále popsal, že jeho vztah se společností Aftermath Entertainment i s jejím šéfem Dr. Dre je zcela bezproblémový a že je rád za dobré přátelství. “Kdykoliv můžu Dremu zavolat a on mi bude naslouchat, což je skvělé,” dodal.

Obie se vyjádřil také k hip–hopu jako celku. Dle něj rapoví umělci z oblasti středozápadu mají obrovský vliv na hudební průmysl. “Jsem hrdý na umělce jako jsou Big Sean a Kanye West,” projevil uznání. “Líbí se mi Royce da 5’9”, Black Milk, Elzhi nebo Slum Village. Líbí se mi cesta, po které se středozápad vydal v hudbě. To je taky důvod, proč jsem založil Black Market Entertainment. Chci dostat umělce z této oblasti na mezinárodní úroveň. To je to, co se snažíme dělat s Bottoms Up. Jen udržet ten správný směr a růst pro společnost. Chceme se vrátit zpět k lidem a dělat pro ně takové věci, které pro mě udělal Eminem.”

Romanie

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *