Skupinu D12 opustil další její člen

Americká hip-hopová formace známá jako D12 přišla o svého dalšího člena. Po tragické smrti Proofa a Bugze a následném odchodu Bizarrea opouští skupinu další z jejích členů – Mr. Porter.

Mr. Porter

“Miluji každou chvíli, kterou jsem strávil s D12. Vůči své skupině nepociťuji nic negativního, ale moje kariéra se posunula dál, což je přirozené. Přeji zbylým členům pouze to nejlepší,” napsal na Twitteru Mr. Porter. Rozhodl se tak krátce po odchodu Bizarrea.

Kon Artis, také známý jako Mr. Porter, vlastním jménem Denaun Porter, se vydal svou cestou sólové kariéry. Chystá také debutové album, které nazval The Memo. Toto album nicméně nemá stanovené datum vydání. Podle vyjádření samotného Mr. Portera by ale mělo vyjít s určitostí ještě letos. Pro portál HipHopDX.com také uvedl, že už nebude používat svůj pseudonym Kon Artis.

Prelude

  

7 komentářů: “Skupinu D12 opustil další její člen”

  1. SLavo napsal:

    Hmm..a nemali D12 na tento rok naplanovane niejaky novy album aj s Eminemom???..alebo to si s niecim mylim,,mal som pocit ze som niekde davnejsie nieco take cital…..

  2. Nucks napsal:

    Je možné, že se o tom něco psalo. A často zůstává jen u plánování a příprav, takže dokud album nedržíš v ruce, jako by nic nevydali…

  3. Marshal22 napsal:

    hmm parada..toto muzou uz rovnou rozspusti :/

  4. Pavel napsal:

    byli dobrý tým ve svém čase jejich songy poslouchám stale, stale čtu překlady a vytečnej je singl Fight music nbo how come je škda že už nejsou pospolu :( ohledne toho alba vím že vydvali naky vidoesingl ne?

  5. Shady napsal:

    Pavle víš proč se ti libyly skladby Fight a How come ? protože tam byl nejvetší Boss Eminem a jako druhej bejval Proof(R.I.P) a mimochodem 16.04.2012 vystoupil Eminem na Performance Coachella 2012 tak naky novinky o tom :-)

  6. psygmat napsal:

    Měli i pecky bez Marshalla, jako třeba Instigator a That´s How ;) Bohužel na ty se často zapomíná…

  7. Nucks napsal:

    D12 vytáhl z detroitského undergroundu Eminem. Hlavně proto jsou známí a mohli nám ukázat, co v nich je. Pro mě osobně byl kromě Eminema hlavním tahákem právě Proof, jehož smrtí přišla skupina o hodně. A odchodem Bizarrea a Mr. Portera se jejich pozice nijak nevylepšila, naopak. Uvidíme, co bude dál…

    Shady, články budou – připravují se ;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *