50 Cent opouští Shady/Aftermath/Interscope

50 Cent nedávno oznámil svůj odchod ze Shady/Aftermath/Interscope, kde strávil 12 úspěšných let, během kterých stihl prodat na 30 miliónů desek. 50 Cent spolu s G-Unit podepsali novou smlouvu u Caroline, což je nezávislá společnost, jejímž vlastníkem je Capitol Music Group (CMG). Capitol je jedna z nejvýznamnějších společností patřící pod Universal Music Group (UMG).

Během posledních pár let se šeptalo o nespokojenosti 50 Centa u Interscope ohledně neposkytnutí plné podpory vůči plánovaného vydání alba Street King Immortal. Fiftyho poslední alba (Get Rich or Die Tryin’, The Massacre, Curtis a Before I Self Destruct) budou však dále prezentována a vydávána pod hlavičkou Shady/Aftermath/Interscope.

50 Cent

S oznámením odchodu a přestupu k jinému labelu se začaly objevovat novinky ohledně prvního projektu u nové společnosti. Album Animal Ambition by se mělo v obchodech objevit 3. června s možnou předobjednávkou už 18. března, kde fanoušci okamžitě získají přístup ke dvoum trackům. Tyto dva songy budeme moci vidět ve videopremiéře online. Doplňující písničky spolu s klipy budou mít premiéru každý nový týden před vydáním alba.

Dominic Pandiscia, prezident Caroline: “Jsme nadšení z toho, že můžeme 50 Centa s G-Unit přivítat do naší rodiny. Fifty je jeden z nejlepších a nejkreativnějších umělců a jeho plány do budoucna jsou tak úžasné a inovativní jak jen si můžete představit. Hluboce mu chci poděkovat za jeho důvěru, kterou v nás vkládá. Budeme ho plně podporovat a pomáhat mu do budoucna s jeho projekty. Také bych rád poděkoval všem ze Shady/Aftermath a Interscope, především Eminemovi a Dr. Dre za schválení a podporu při přechodu 50 Centa a G-Unit. Za posledních 12 let odvedli kus práce a zanechali nám tu odkaz, na který se pokusíme navázat.”

Steve Berman, předseda Interscope/Geffen/A&M: “50 Cent je a vždy bude jeden z nejlepších v Interscope/Geffen/A&M. Respektujeme jeho rozhodnutí vydat se novou cestou a otevřít novou kapitolu ve své kariéře. Přejeme mu jen to nejlepší. Vždycky bude patřit do naší rodiny.”

Eminem: “Já osobně a celá Shady Records jsme opravdu rádi, že jsme mohli zastat část ve Fiftyho kariéře. Shady už nebude taková jako předtím. Vytvořil jsem si s 50 Centem za ty roky, co ho znám, pevné přatelství a na tom se nic nezmění. Víme, že bude slavit i nadále úspěchy, ale pořád budem stát při G-Unit a 50 Centovi.”

50 Cent: “Se Shady/Aftermath/Interscope jsem slavil mnoho úspěchů a tímto bych chtěl poděkovat Dr. Dre a Eminemovi za úžasnou příležitost. Za ty roky jsem toho od nich hrozně moc naučil. Těším se na začátek své nové kariéry, kde to vše uplatním.”

CkrabKilla

  

2 komentáře: “50 Cent opouští Shady/Aftermath/Interscope”

  1. Anonym napsal:

    proc

  2. Nucks napsal:

    Důvody jsou přece napsané v článku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *