Eminem a Royce da 5′9″ vzkřísí svůj společný projekt Bad Meets Evil

Detroitské duo Eminem a Royce da 5′9″, známé hlavně koncem 90. let pod názvem Bad Meets Evil, se dalo opět dohromady. Jejich spolupráce vyústí společným albem nazvaným Hell: The Sequel. Datum vydání bylo stanoveno na 14. června 2011. Album přichází po podpisu Royceho skupiny Slaughterhouse pod Eminemův label Shady Records. Produkovat by jej měli Mr. Porter, Havoc, Bangladesh, DJ Khalil a další.

Eminem a Royce se seznámili v roce 1997 a následně vytvořili formaci Bad Meets Evil. Dvojice spolu nahrála několik skladeb. Royce da 5′9″ momentálně pracuje i na svém pátém sólovém albu Success Is Certain, jehož vydání je naplánováno na 26. července, a také na druhém albu seskupení Slaughterhouse.

Eminem a Royce da 5′9″ jako Bad Meets Evil

„Royce a já jsme se začali znovu více scházet. To nevyhnutelně vedlo k tomu, že jsme se dostali do studia,“ řekl Eminem ve svém prohlášení. „Nejdřív jsme zkoušeli tvořit bez nějakého pevného cíle. Později začaly mít naše nahrávky jasnější obrysy, takže proto jsme zpátky. Jsem nadšený, že se tento projekt uskuteční především pro dlouhou dobu, která uplynula po tom, co jsme naposledy spolupracovali. Doufám, že si lidé toto EP užijí.“

Čtěte také:
Eminem a Royce da 5′9″ vydají v červnu společné EP jako Bad Meets Evil na 90bpm.sk
Eminem a Royce da 5′9″ vydají v červnu společné EP na webnoviny.sk
A je to tady, společné EP Eminema a Royce Bad Meets Evil má datum na hiphopstage.cz
Eminem a Royce da 5′9″ vydají další společné EP na musicserver.cz

Nucks

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *