Slaughterhouse feat. Cee Lo Green: Premiéra videoklipu My Life

Hip-hopová skupina Slaughterhouse má nový videoklip k singlu My Life, který je z jejich připravovaného alba Welcome to: Our House, jehož poslední termín vydání byl stanoven na 28. srpen. Videoklip, který měl svoji premiéru 20. června, začíná vtipným intrem, kde se představí rapper Eminem – šéf Shady Records, do jejíž posádky Slaughterhouse spadají.

Klip startuje reality show s názvem Rappers Are Richer Than You (Rappeři jsou bohatší než vy), kterou v televizi sleduje Joell Ortiz. Hlavním aktérem této show je Eminem, o kterém se mimo jiné dozvíte, že svůj mladistvý vzhled si zachovává díky koupání obličeje v slzách ostatních rapperů. Vše je samozřejmě pojato s humorem jako parodie na pořad Robina Leache s názvem Lifestyles of the Rich and Famous (Životní styl bohatých a slavných).

Ve videoklipu se postupně předvedou všichni členové Slaughterhouse a i samotný Cee Lo Green, který v písni zpívá refrén “This is my motherfucking life.” Členové Slaughterhouse na jeho adresu uvedli: “Vždy jsme chtěli udělat track s Cee Lo Greenem, a protože se s ním Royce už dlouho zná, tak to klaplo.”

[jwplayer file=”http://www.youtube.com/v/iB9nFiJChDo”]

Romanie

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *