The Eminem Show

Základní údaje

  • Datum vydání: 28. květen 2002
  • Vydavatelství: Aftermath Entertainment, Interscope Records
  • Produkce: Dr. Dre, Eminem, Jeff Bass, Mr. Porter
  • Singly: Without Me, Cleanin' Out My Closet, Superman, Sing for the Moment, Business

Informace o albu

Seznam skladeb

  1. Curtains Up (Skit)
  2. White America
  3. Business feat. Dr. Dre
  4. Cleanin’ Out My Closet
  5. Square Dance
  6. The Kiss (Skit)
  7. Soldier
  8. Say Goodbye Hollywood
  9. Drips feat. Obie Trice
  10. Without Me
  11. Paul Rosenberg (Skit)
  12. Sing for the Moment feat. Steven Tyler & Joe Perry
  13. Superman feat. Dina Rae
  14. Hailie’s Song
  15. Steve Berman (Skit)
  16. When the Music Stops feat. D12
  17. Say What You Say feat. Dr. Dre
  18. ‘Till I Collapse feat. Nate Dogg
  19. My Dad’s Gone Crazy feat. Hailie Jade
  20. Curtains Close (Skit)

Komentáře nejsou povoleny.