Rihanna nemohla Eminema odmítnout

Úspěšná kolaborace Eminema a Rihanny s názvem Love the Way You Lie se zaměřením dotýká obou umělců – jedná se v ní o problematiku domácí násilí. I přes obsah písně, Rihanna neváhala a kývnula na spolupráci. „Jedná se o něco, co jsme oba zažili,“ řekla v televizním pořadu Access Hollywood.

Sama Rihanna byla totiž obětí domácího násilí svého bývalého přítele Chrise Browna. Možná i proto si ji Eminem vybral pro tento song. Rihanna k tomu říká: „Eminem je umělec první třídy a já jsem věděla, že se v písni bude jednat o toto téma. Texty jsou tak hluboké, tak krásné a intenzivní. Je to něco, co jsem pochopila, s čím jsem se ztotožnila. Cítila jsem, že to bude hit a chtěla jsem být jeho součástí. Proto jsem samozřejmě nemohla říct ne této spolupráci.“

Rihanna

Videoklip Love the Way You Lie byl natáčen minulý týden v Los Angeles s herečkou Megan Fox (Dva a půl chlapa, Transformers) a jejím kolegou Dominicem Monaghanem (trilogie Pán prstenů, Ztraceni). Předpokládá se, že premiéra klipu bude někdy tento týden.

Nucks

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *