Dr. Dre plánuje tour po Evropě

Dr. Dre sní o tour, které by uspořádal v Evropě s hosty jako je Eminem, Snoop Dogg a Kendrick Lamar. Tour samotné by mělo nést název Beats & Rhymes.

Snoop Dogg byl jedním z hostů Dr. Dre v show “The Pharmacy” na Beats 1 radio, oba během rozhovoru vzpomínali na staré časy a vzájemnou spolupráci, přičemž se Dre zmínil o jeho snu do budoucna. Všechny hip-hopové fanoušky jistě potěší, že Dr. Dre by rád podnikl tour po Evropě s jeho kolegy jako je Eminem, Snoop Dogg nebo mladá krev Kendrick Lamar.

Dr. Dre a Eminem

“Tohle je jedna z věcí, o kterých jsem snil. Chci to pojmenovat Beats & Rhymes. Chci aby tam byl Snoop. Chci aby tam byl Eminem. Chci aby tam byl Kendrick. Projet celou Evropou s Beats & Rhymes za zády, na každým pódiu, v každým místě, prostě chci lidem ukázat stejný množství lásky jaké ukazují oni mně po celou mojí kariéru. To je to, o čem sním. Dáme všechno pro to, aby se sen stal skutečností.”

Jak se Dre během rozhovoru rozpovídal o Beats & Rhymes, Snoop Dogg hbitě zareagoval se svým nápadem, vylepšeným názvem: “Tohle zní jako Woodstock na steroidech, pojmenuj to spíš Hoodstock.”

Vzhledem k minulému veleúspěšnému tour s názem Up in Smoke, na kterém se mimo jiné ukázal Snoop Dogg, Eminem, Ice Cube, D12 a mnoho dalších velmi významných jmen v hip-hopu, by jsme velice ocenili a byli překvapeni obdobnou akcí u nás v Evropě. Teď je tu jen otázka, jestli bude Dre schopný převést sen na realitu.

CkrabKilla

  

Jeden komentář: “Dr. Dre plánuje tour po Evropě”

  1. Matyáš Sommer napsal:

    Tyjo ten dům před tím s porovnáním teď to je hrozný. Eminem je Mega dobrej!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *