Skylar Grey: Eminem a Dr. Dre zachránili mou kariéru

Ještě před několika lety americkou zpěvačku a multiinstrumentalistku Holly Brook skoro nikdo neznal. V průběhu času si změnila jméno na Skylar Grey a vypracovala se, takže zpívala s několika známými hvězdami jako jsou Diddi, Lupe Fiasco, Eminem nebo Dr. Dre. A právě poslední dva jmenovaní nastartovali novou éru její kariéry. V rozhovoru pro Rap-Up TV se pohledná brunetka rozpovídala o svém osobním i pracovním životě.

Skylar Grey na 53. ročníku Grammy Awards

„Můj osobní život a celá kariéra se rozpadala, a tak jsem se uchýlila do ústraní. Daleko od ruchu velkoměsta a celého hudebního průmyslu,“ prozradila Skylar. „Cítila jsem na sobě, že ztrácím kontakt se sebou samou.“ Ještě jako Holly Brook vydala Skylar v roce 2006 EP pod názvem Holly Brook EP. Skylar Grey dříve spolupracovala i se skupinou Linkin Park a jako vokálistka působila také u projektu Mika Shinody – Fort Minor.

Dr. Dre vyžadoval pro svůj hit I Need a Doctor zvučné jméno. Eminem však naléhal, aby byla jako vokálistka vybrána právě Skylar Grey. Ta na tom nebyla v té době zrovna nejlépe a nová spolupráce by ji mohla dostat zase na výsluní. „Eminem prostě trval na tom, abych tu skladbu zpívala já. A tak si mě vybrali. Změnilo to můj život,“ dodala pokorně Skylar.

Nucks

  

8 komentářů: “Skylar Grey: Eminem a Dr. Dre zachránili mou kariéru”

  1. Denni napsal:

    Ahojky hle tohle je uplne mimo tenhle článek ,ale chtěla by jsemse zeptat jestly bude zase náký Eminema video s českými titulkami ? Kdyžtak jaký a kdy:) ? Děkuju

  2. nervy napsal:

    ***

    Nucks: Komentář smazán. Takhle se tady k ostatním uživatelům nevyjadřuj.

  3. Es. napsal:

    trošku slušně prosím ;)

    A jinak si myslím, že je moc dobře, že si vybrali zrovna ji, protože má moc pěkný hlas a nevím ke komu jinému by to její místo padlo lépe :)

  4. Michaela napsal:

    Nervy: Takové výrazy tady nevedeme…………..Taky si myslím, že to bylo pro Skylar jako dělané………..

  5. Megan napsal:

    Nervy: Hele třeba jí jen vynechávala klávesnice.Za to nemůže! Jaké by ti to bylo kdyby jsem teď začala na tebe nadávat ? Zkus se vžít do té holky..Což ty asi jak kluk neumíš tak by jsem prosila aby jsi příště byl slušný než jsem něco napíšeš! S tebe by určitě Em radost neměl ! Takže příště chvíli mysli než sem něco napíšeš ;)

  6. Nucks napsal:

    Denni, V plánu je toho více. Mám to už připravené, nech se překvapit ;-)

    Ještě taková zajímavost ke článku – Skylar nazpívala refrén ke známé skladbě od Fort Minor – Where’d You Go. Koukněte, určitě ji znáte. http://www.youtube.com/watch?v=FzAsBFj4fR8

  7. SDky napsal:

    Skylar má moc krásný hlas, je moc dobrá zpěvačka a díky ní je song zajímavější. Jinak měla bych dotaz, kdy má vyjít video k Lighters od Ema, Bad Meets Evil? Je to úžasný song.

  8. Nucks napsal:

    SDky, natáčení klipu započalo 20. července. Bruno Mars pak v rozhovoru (5. srpna) pro MTV prohlásil, že videoklip bude vydán velmi brzy. To je však relativní pojem, takže si musíme ještě počkat :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *