BET Awards 2012: Bad Meets Evil má jednu nominaci

Na americké televizní stanici BET (Black Entertainment Television) během zvláštního vydání hudebního pořadu 106 & Park vysílaného 22. května byly představeny nominace na BET Awards 2012. Přímý přenos z udílení cen, které se bude konat v Shrine Auditoriu v Los Angeles, bude BET vysílat v neděli 1. července. Slavnostním večerem bude provázet herec Samuel L. Jackson.

Nejvíce nominací obdržel Kanye West – celkem 7. Je nominován mimo jiné v kategoriích Video roku a Režie roku. Za Westem následuje se 6 nominacemi zpěvačka Beyoncé, která o jednu nominaci předstihla svého manžela rappera Jay-Zho. Eminem jako sólový umělec nominaci nezískal. Nicméně má možnost uspět s parťákem Roycem da 5’9” jakožto Bad Meets Evil v kategorii Nejlepší skupina.

BET Awards 2012

Dále bylo oznámeno, že mezi prvními potvrzenými interprety, kteří vystoupí během galavečera, jsou Chris Brown a Nicki Minaj. Další účinkující budou oznámeni později. Eminem vystoupil naposledy na BET Awards v roce 2010, kdy se na pódiu nejprve ukázal s Keyshou Cole a B.O.B. při skladbě Airplaines a poté předvedl skladbu Not Afraid, se kterou sklidil bouřlivé ovace.

BET Awards jsou ceny, které byly založeny na podporu Afroameričanů a jiných menšin a od roku 2001 se udělují v kategoriích hudby, herectví, sportu a dalších oblastech zábavy. Ceny jsou každoročně vysílány živě na televizní stanici BET.

Romanie

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *