Hip-hopový umělec roku dle People’s Choice Awards 2012? Eminem

Oblíbená americká anketa People’s Choice Awards zná své vítěze za uplynulý rok. Letošní slavnostní předávání cen se konalo 11. ledna v Los Angeles a moderování se ujala americká herečka Kaley Cuoco, kterou proslavila role Penny v seriálu Teorie velkého třesku.

People's Choice Awards 2012

People’s Choice Awards je anketa pro diváky a fanoušky, která uděluje ocenění v mnoha kategoriích z oblasti filmu, televizní tvorby a hudebního průmyslu. Již od roku 1975 vyhlašování vítězů každoročně vysílá americká televizní stanice CBS a letos se do hlasování zapojilo více než 230 miliónů diváků.

Eminem při vystoupení

V kategorii Oblíbený hip-hopový umělec uspěl rapper Eminem, a to i přesto, že v roce 2011 nevydal žádné sólové album. B.O.B., Jay-Z, Nicki Minaj a Pitbull – to jsou ostatní adepti na vítěze v této kategorii, kteří zůstali za populárním Eminemem.

Hudebním kategoriím kralovala Katy Perry, která nasbírala celkem 5 ocenění a předčila i Lady Gagu v kategorii Oblíbená zpěvačka. V sekci R&B zvítězila Rihanna a nejoblíbenějším zpěvákem se stal Bruno Mars, který porazil Eminema i Justina Biebera.

Kompletní seznam nominovaných a vítězů můžete vidět zde: PCA 2012 – Nominees and Winners

Romanie

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *