Reakce fanoušků na Eminemův návrat s Berzerk

Eminem oficiálně představil svůj návrat k hudbě novinkou Berzerk. Stalo se tak v pondělí večer 26. srpna 2013. Produkce se ujal legendární Rick Rubin a skladba se objeví i na připravovaném osmém studiovém albu, které ponese název The Marshall Mathers LP 2.

Fanoušci z celého světa v den vydání singlu doslova zešíleli na sociálních sítích. Mezi nimi zaplála obrovská radost nejen z jeho návratu, ale i z toho, že se Eminem vrátil zpět do začátků hip-hopu 80. let.

“Eminemův nový singl Berzerk spojuje 80. léta Beastie Boys s Eminemovo klasickým zvukem,” vyjádřil se Kyle Mac. “Eminemův nový singl Berzerk je brutální mix jeho nového stylu a 80. let Beastie Boys! Nemůžu se dočkat nového alba. ‘Tahle párty je o hovně, chtělo by to nakopnout. Vraťme se k základům hip-hopu, začneme u scratch. Radši se všichni kliďte, protože tohle bude krutý. Moje tužka potřebuje papír, který dokáže pojmout my drsný rýmy. Pořadně to rozjedu, jako když jsem byl závislý na drogách’ (část textu). Emovo rýmy do tohoto beatu umocňuje sample ze skladby od Beastie Boys Fight For Your Right (To Party),” napsal Mitchell Shaw.

Ne všichni však měli jen pozitivní ohlasy na Berzerk. “Sakra, nevím, co mám dělat na tenhle song. Breakdance?” ptá se John Gotty z TheSmokingSection. Jiní zase věří, že tento singl je jen ochutnávka a má nás připravit na celé album. “Ok, Berzerk není špatný, avšak doufám, že nás Eminem jen nažhavuje,” napsal Loco Cake.

Eminem - Berzerk reakcer

Prelude

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *