50 Cent ohlásil datum vydání nového alba Street King Immortal

Zatím poslední album tohoto známého rappera pochází z roku 2009 a nese název Before I Self Destruct. Nyní, po několika odkladech, ohlásil Fifty oficiální datum vydání svého pátého studiového alba na 26. února 2013. Stalo se tak prostřednictvím twitteru. Ponese název Street King Immortal.

Známé jsou z něj již tři singly. New Day, kde hostují Dr. Dre a Alicia Keys. Další, v pořadí druhý, singl First Date. A zatím poslední známý singl My Life. O tom jste si mohli přečíst v jednom z našich článků. Zde hostují Adam Levine a Eminem.

50 Cent

Šéf G-Unit také veřejně slíbil, že album bude stát opravdu za to. “Nezklamu vás. Makám na tom fakt tvrdě. Street King Immortal bude klasika,” slíbil svým followerům na Twitteru. Na jeho prý dosud nejosobnější nahrávce také úzce spolupracoval s Eminemem: “Album samo o sobě bude víc osobnější než alba v minulosti,” řekl pro MTV.

Tato deska, která z větší části přebírá svůj název z Fiftyho energetického nápoje, také určí finální verdikt o prodloužení smlouvy s Interscope Records.

LukEakaEminem

  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *