Nové album Shady XV by mělo vyjít na Černý pátek

Shady je zpět. Letos na podzim, patnáct let od vydání svého debutového alba, vydá Eminem novou desku nesoucí název Shady XV.

Shady XV bude dostupné od 28. listopadu (v USA je tento den označovaný jako Black Friday – Černý pátek) jakožto následovník alba The Marshall Mathers LP 2, které vyšlo minulý rok. První oficiální info jsme mohli vidět v traileru na nový krimi thriller The Equalizer s Denzelem Washingtonem v hlavní roli. Film se bude vysílat během nedělního předávání cen VMA (MTV Video Music Award).

[jwplayer file=”http://www.youtube.com/watch?v=jAI7rF0eQyQ”]

Track Guts Over Fear, na kterém se objeví zpěvačka Sia, jsme mohli zaslechout v traileru na zmiňovaný film. Písnička bude dnes večer dostupná na iTunes. “Mrkneš a všechno ti uteče,” napsal Eminem na Twitter. Shady je celkem nominován v sedmi kategoriích.

Upoutávka na Shady XV byla chvíli vyvěšena i na Eminemově stránkách, avšak později byla odstraněna. Eminem upozornil na nové album tričkem s nápisem Shady XV během své poslední zastávky na The Monster Tour v detroitském Comerica Parku tuto sobotu. Shady XV (číslovka XV → 15) spatří světlo světa patnáct let od vydání Eminemova debutu The Slim Shady LP, které se stalo několikrát platinové.

CkrabKilla

  

Jeden komentář: “Nové album Shady XV by mělo vyjít na Černý pátek”

  1. Emfans napsal:

    Super!!!!Už se nemůžu dočkat!!!Těším se i hodně na videoklip k Guts over gear.(Pokud bude)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *