Eminem: Southpaw odložený, chci se soustředit jen na hudbu

Eminem odložil natáčení boxerského dramatu Southpaw. Uvedl to Dennis Dennehy z vydavatelství Interscope Records v rozhovoru pro Detroit Free Press. Důvodem je prý skutečnost, že se chce Eminem v současné době věnovat pouze hudbě a natáčení nových skladeb.

Eminem na koncertu

“Momentálně se chce soustředit jen na hudbu, takže nějaký čas se tomu bude věnovat a film tak bude muset počkat. Plán je, že většinu z filmu natočí v Michiganu,” uvedl Dennehy.

Naposledy se Eminem objevil na plátně v roce 2002 v úspěšném filmu 8 Mile, kde ztvárnil hlavní postavu. Momentálně zatím není jasné, kdy se začne na filmu pracovat ani kdy bude mít premiéru. Zbývá nám jen být trpěliví a počkat.

Prelude

  

6 komentářů: “Eminem: Southpaw odložený, chci se soustředit jen na hudbu”

  1. lukyem napsal:

    Jednu chvíli zase říkal že když dostane dobrou roli tak se jí bude věnovat a když ji má tak se zase chce věnovat hudbě já sem se na něj tak těšil

  2. Marshal22 napsal:

    Radsi kvalitni hudba nez film !!!! Eminem neni herec je to hudebni umelec tak nedelejte z neho zase hollywoodskou star

  3. Romanie napsal:

    Souhlasím s tím, že Em je především hudebník. Na film si ráda počkám. Jsem ráda, že to bude v pořadí – skvělé sólové album, skvělý film s Marshallem v hlavní roli :-)

  4. Prelude napsal:

    Mňa osobne táto správa potešila, radšej album ako film.

  5. lukyem napsal:

    Ale albumu už má hodně já bych chtěl spíš vidět jeho další film ale každý má jiný názor

  6. Jirka napsal:

    tesim se na album a take strasne na ten film eminem je hlavne predevsim hudebnik ale filmovy herec je urcite tez videl jsem jeho filmy a fakt super tesim se na to co on za zivot jeste udela

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *