Premiéra videoklipu Skylar Grey – C’mon Let Me Ride feat. Eminem

Americká zpěvačka Skylar Grey chystá na jaro roku 2013 své debutové album s názvem Don’t Look Down, na kterém pracuje se známým producentem Alexem Da Kidem. Roli výkonného producenta převzal rapper Eminem. Ten se zároveň představuje na featuringu v songu C’mon Let Me Ride.

C’mon Let Me Ride je prvním singlem z připravovaného alba, ke kterému byl natočen i videoklip v Emově rodném Detroitu a který měl svoji premiéru 11. prosince. Skladba je plná ironie s hravou popovou melodií a refrénem, jenž pochází z originálu skupiny Queen z jejich skladby Bicycle Race z roku 1978. Eminem má v písni samostatnou sloku, kde srší neskutečným vtipem. “Naučila jsem se od Marshalla hodně věcí. Je sarkastický a dokážu se s ním pořád smát. Mám to v sobě, ale nikdy jsem to v songu neukázala. On mi ukázal, že se nemám bát trochu odvázat,” vyjádřila se Skylar ke spolupráci s Eminemem.

Ještě před tím, než měl videoklip svoji premiéru, bylo vypuštěno ironické a vtipné “lyric video”. Samotný videoklip je situován do lesního prostředí se spoustou karavanů, kde se objevují domorodí osadníci v kontrastu s modelkami, které mají symbolizovat dnešní přemíru sexuálna – na tu se v songu pokusila legrační formou upozornit Skylar. Em v jednom z rozhovorů k prostředí, ve kterém se natáčelo, uvedl: “Proč si každej myslí, že pocházím z posranýho přívěsu? Proč nemůžu lidi zbavit toho předsudku? Ano, žil jsem v nich. V mnoha a po mnoho let. To ale ještě neznamená, že odtamtud i pocházím.”

[jwplayer file=”http://www.youtube.com/v/QhxPBrxxaqc”]

Pro upřesnění – chystané album Don’t Look Down nebude prvním počinem šestadvacetileté zpěvačky, protože své první album nazvané Like Blood Like Honey, které nebylo komerčně moc úspěšné, vydala již v roce 2006 pod svým vlastním jménem Holly Brook. Dá se předpokládat, že s novým albem, s novou image a s novým pseudonymem osloví Skylar více posluchačů, protože kromě Eminema se má na albu objevit i Marilyn Manson. A to jsou jména, která přitáhují svoji pozornost. C’mon Let Me Ride určitě nebude jediným singlem z připravovaného alba, takže se můžeme těšit na další “ochutnávku”.

Romanie

  

2 komentáře: “Premiéra videoklipu Skylar Grey – C’mon Let Me Ride feat. Eminem”

  1. carbon136 napsal:

    mala chybicka: Marilyn MaNson :)

  2. Nucks napsal:

    Opraveno, díky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *