Coachella 2012: Snoop Dogg, Dr. Dre a hosté

Dr. Dre a Snoop Dogg uspořádali společnou show na hudebním festivalu Coachella 2012, který se konal 15. dubna 2012 v kalifornském Indio. Spolu se Snoop Doggem a Dr. Dre se na pódiu objevili hosté jako 50 Cent, Eminem, Kendrick Lamar, Warren G, Kurupt, Wiz Khalifa, Tony Yayo, Mr. Porter a překvapení večera – hologram Tupac Shakur.

Dr. Dre a Snoop Dogg na Coachella 2012

Dvojice West Coast legend Snoop a Dre odpálila svoji show skladbou The Next Episode, po níž následovaly Kush, Gin and Juice a další. Na počest Nate Dogga se na pódiu objevili také Kurupt a Warren G. Ti spolu zazpívali skladbu Ain’t No Fun. Snoop poté vystoupil se svými sólo skladbami I Wanna Rock, Drop It Like It’s Hot. Následně se k němu připojil i Wiz Khalifa, aby mohli společně zazpívat svůj hit Young, Wild & Free.

Jako další se na pódiu objevil Kendrick Lamar a spolu s Drem předvedli skladbu The Recipe, čímž si odbyli své první společné živé vystoupení. Všem překvapením však nebyl ještě konec – na pódiu se objevil 50 Cent s Tonym Yayem a zahráli hity jako What Up Gangsta nebo P.I.M.P. za asistence Snoop Dogga. Na závěr přidali i In da Club.

Tupac Shakur jako hologram

Po této sérii přišel na řadu šokující, děsivý, neuvěřitelný hologram v podobě Tupaca Shakura. Z jeho úst zazněly dvě skladby – Hail Mary a 2 of Amerikaz Most Wanted. Během druhé písně se k němu připojil Snoop Dogg. Mnoho fanoušků hologram Tupaca šokoval, přímo až děsil. Většina z nich ale označila tento koncert jako nejlepší za posledních deset let.

“Myšlenka oživit Tupaca Shakura napadla samotného Dr. Dre. Celé to byl jeho nápad už od samého začátku. My jsme s ním jen spolupracovali na technologii, abychom mu to umožnili,” vysvětlil Nick Smith, prezident AV Concepts.

Eminem na festivalu Coachella 2012

Na závěr vystoupil Eminem s Dr. Dre a předvedli úspěšné songy I Need a Doctor a Forgot About Dre s upraveným dupstepově laděným beatem. Jako poslední od Eminema zazněla ‘Till I Collapse. “Chci jen říct… Díky za tu obrovskou lásku po celé ty roky,” dodal Dr. Dre na úplný závěr vystoupení.

Kompletní záznam vystoupení na Coachella 2012:
[jwplayer file=”http://www.youtube.com/v/8agQaEWQjNY”]

Prelude

  

3 komentáře: “Coachella 2012: Snoop Dogg, Dr. Dre a hosté”

  1. Jenny napsal:

    Škoda, že jsem tam nebyla, páč to bylo super! =)

  2. Prelude napsal:

    Súhlasím po dlhšej dobe naozaj kvalitný koncert :)

  3. martiaz napsal:

    Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale “Forgot About Dre” s prvky dubstepu zní naživo fenomenálně ! Perfektní osvěžení největší společné klasiky dua Em & Dre.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *